Ce Stim Despre Mancarea Organica pentru Caini?


Oamenii care iubesc tovarășii lor canini doar doresc cel mai bun pentru ei, astfel încât prietenii lor pot trăi o viață lungă și fericită, sănătoasă și productivă. Una dintre cele mai bune metode pentru a atinge aceste rezultate este de hrănire o mâncare pentru câini organic. Să aruncăm o privire la unele motive serioase să ia în considerare trecerea de la feed-uri induse chimic la această sursă toate naturale de nutriție.

La fel ca și tovarășii lor umane, caninii pot dezvolta alergii la diferite tipuri de produse alimentare și alte articole. Substanțele chimice folosite în cele mai multe feed-uri comerciale au demonstrat a fi caninii motiv primi erupții cutanate. Odata ce acestea sunt puse pe un tot hrană naturală, aceste afectiuni cutanate clarifica, și părul și hainele lor sunt mult mai moale, stralucitor si mai sanatos.

dog-12

Animalele pot fi afectate de conținutul a ceea ce ei mananca, la fel ca oamenii, și când alimentat ceva care are de conservanți sau alte substanțe chimice nocive, canin are o atentie mai bun. De descărcare de gestiune de la urechile lor ochii lor clar și par mai luminoase, și îl miros poate merge departe. Aceste condiții sunt de obicei legate de o alergie la ceva din produsul acestea sunt alimentate.

Cele mai multe dintre substanțele chimice folosite în produsele neecologice nu sunt biodegradabile, și necesită mai mult de produs a respecta valorile nutriționale pe ambalaj. Cu alimentele ecologice rezultatul este de multe ori scaune mult mai mici deoarece toate substantele nutritive sunt folosite de organism pentru o sanatate buna. Feed-uri Bineînțeles cultivate asemenea, duce la reducerea sau eliminarea, respiratia canin rău.

Cele mai pui sunt în mod natural jucaus, dar ei a lua mai în vârstă tipul de alimente care sunt alimentate poate face ca acestea să aibă mai puțină energie. Ingrediente natural cultivate ajuta la hidratarea organismului, care menține hrana spălat prin sistemul lor, iar rezultatul este o creștere semnificativă de energie, și vitalitate. Simțurile lor innascute de miros, auz și, de asemenea, îmbunătăți, împreună cu ton corp mai mare, care le face mai interesat în joc.

Endurance este importantă, iar cu unele rase, este vital pentru succesul carierei lor. Mai multe rase sunt utilizate în domenii cum ar fi salvare, precum și pentru a oferi asistență persoanelor în vârstă sau cu handicap fizic. Acesti caini au nevoie de un regim alimentar special, care ajuta la construirea inimile puternice și forței musculare, precum și să îmbunătățească și să mențină sistemul lor imunitar. Caninii sunt supuse la boli și infecții, de asemenea.

Cainii care sunt frecvent întreprinse la veterinar poate fi victime ale problemelor din digestia ingredientele comerciale tipice. Când a trecut la toate alegerile naturale există o scădere marcată în vizitele la medic, și mult mai puțin bani cheltuiți pe facturile medicale pe durata de viață a câinelui. Totul depinde de ceea ce cainele mananca cu privire la modul sănătos sunt, și va continua să fie.

În mediul lor natural, caninii nu sunt concepute pentru a pune în jurul listlessly dormit departe viața lor. Acestea sunt destinate să fie activ și în urmărirea propriilor mese. Odată domesticită, ele sunt dependente de proprietarii lor pentru a oferi nevoilor lor nutriționale. Mâncare pentru câini organice pot contribui la asigurarea că catelusul devine toti nutrientii de care are nevoie.